woensdag 23 maart 2011

DannyAirways kondigt uitbreiding Routenetwerk aan

DannyAirways heeft in een persbericht een uitbreiding van het routenetwerk aangekondigd.
DannyAirways vloog al op de bestemmingen Rotterdam, Middelburg, Lelystad, Breda, Antwerpen en Weert, maar heeft deze maand haar netwerk uitgebreid met haar tweede internationale bestemming Oostende/Brugge. In iets meer dan een uur non-stop van Rotterdam naar de Belgische badplaats, alwaar u een frietkot kunt bezoeken, of een plezant dagje kunt rondslenteren in de eeuwenoude en indrukwekkende stad Brugge. Voor het geld hoeft u het niet te laten, ook Belgie accepteert de euro.De uitbreiding van het routenetwerk past binnen de schaalvergroting die DannyAirways is begonnen om te concurreren met high cost airlines als KLM en Transavia. Voor de komende maanden zijn er nog meer bestemmingen aangekondigd. Zo staan Texel, Apeldoorn, Spa (B) en Saint Valery (F) op het programma voor de komende maanden.

DannyAirways zet op deze vluchten haar luxueuze en ruime Franse Dourniers in, de PHSVM en de PHSVQ, die plaats bieden aan wel 2 passagiers. De altijd vriendelijke en zeer bekwame crew staat tot uw beschikking. Helaas biedt DannyAirways nog geen catering aan aan boord. In plaats daarvan wordt een drankje geserveerd op de bestemming.Reserveren kan via de website tegen gereduceerd tarief zolang de bemanning nog niet gebrevetteerd is, maar een kniesoor die op dat laatste let. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op een van onze vluchten.

Onderstaand enkele foto's van Oostende/Brugge International Airport. Zonder extra kosten verwelkomt de Vlaamse Overheid u aan het begin van de taxiway en brengt u achtereenvolgens naar uw parkeerplek en het kantoor van de havenmeester voor de betaling van het landings- en passagiersgeld. Ondanks de geweldige ligging tussen twee toeristische bestemmingen, is Oostende/Brugge voornamelijk een vliegveld voor vrachtverkeer. Boeing en Airbus aan de kant, DannyAirways is geland. Het vliegveld ligt direct aan zee en heeft een hele lange landingsbaan, dus als de landing de eerste keer niet lukt, kan ik het gewoon een 2e, 3e en 4e keer proberen, en met geknepen billetjes misschien nog wel een 5e keer ook :)

1 opmerking:

  1. Tegen een kleine vergoeding wil ik best voor de catering aan boord zorgen! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen