zondag 4 december 2011

Maatschappelijk Verantwoord Vliegen met DannyAirways!


Vandaag mocht ik mee met DannyAirways om een bijzonder moment mee te maken.

DannyAirways gaat Maatschappelijk Verantwoord Vliegen!

Niet om stoer te doen, niet om imago op te bouwen, niet om werknemers tevreden te houden. Nee, DannyAirways is nihil milieubelastend. Er wordt vanaf vandaag ook gevlogen met een EcoFlyer 2.0! Stiller, zuiniger en dus milieu vriendelijk!  Mocht DannyAirways op een willekeurige zondagochtend over je huis vliegen, dan kan je zorgeloos doorslapen want je merkt het namelijk niet!
MikeMike heeft Danny kunstjes laten doen zoals het vliegtuig ‘overtrekken’, steile bochten, landingen, een “Glide- in” en noodprocedures, maar na een fantastische en zorgeloze vlucht is Danny nu genomineerd, geregistreerd en gediplomeerd om Eco te vliegen. 



Naast de bekende huisstijl in warme combinatie van bruin en rood met hier en daar een roze accent kan je nu dus ook volledig groen vliegen!

Stap in lieve lezers, vanaf volgende week vliegen meerdere 070 – Squadron leden op de EcoFlyer 2.0 om het bestemmingen netwerk van DannyAirways zuinig uit te breiden!


Het was mij een waar genoegen om hier bij te mogen zijn.  Ik ben 1 van de members die volgende week dit ook mee mag maken, dus het was leerzaam!

OscarLimaLima

1 opmerking:

  1. Ziet er goed uit Danny! Lekkere verhaallijn, helder woordgebruik. Beter dan menig andere blog!
    Bekijk ook die van mij 'ns, ook een reisverhaal, maar dan heel anders..... volg-riet.blogspot.com
    Volgende keer toeteren als je over vliegt!
    Groet, Hans Vogelaar (what is in a name?)

    BeantwoordenVerwijderen