zondag 6 november 2011

Winguitreiking

Hier deden we het voor. Alle squadron leden hebben gisteren hun wings gekregen. Mission Accomplished. Sommigen waren al maanden klaar, anderen hingen met 110 knopen op short final, 2 minuten voor sunset, so to speak.

Papa's, mama's, partners en broers en zussen, iedereen was gisteren uitgenodigd voor een wingfeest op de club. De beschermvrouwe van het squadron had de meeste microfoon ervaring en werd de gastvrouw van de avond. In een kittig pakje, zou le roi zeggen ;)

Elk zichzelf respecterend zelf-uitgeroepen squadron van vliegbuddies moet natuurlijk een uniformpje met logo hebben. Nou, die hebben we! RDW en Gerhard zijn druk in de weer geweest, er zijn wel honderd mailtjes over en weer gegaan, en hij is prachtig geworden, nietwaar! We waren niet te missen gister! Vanaf elk vliegveld in de Amsterdam FIR werd gebeld met felicitaties en werden we geboekt om langs te komen. Wie wil nou niet het 070 squadron op bezoek hebben? EHTX is het eerste veld dat we voltallig zullen aandoen, zie de clubagenda.

 


 


Om onszelf te vereeuwigen aan de bar, hebben we zelfs een fotoshoot gehouden! Foto's zijn collectors items en helaas niet bij te bestellen. Ze zijn nu (voor ons) al goud waard!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten